fbpx

VICHY NEOVADIOL KK KREMA NOĆ 50ML

Brands:Vichy

Hipoalergena formula je testirana pod dermatološkom kontrolom. Formula je obogaćena termalnom vodom Vichy koja kožu umiruje i obnavlja. Bez parabena.
Krema posebno oblikovana za noćno delovanje. Njena sveža tekstura krem-gela nije masna niti lepljiva i utapa se u Vašu kožu. Sadrži biljna ulja koja će Vašu kožu nahraniti i ponuditi joj izuzetan osećaj udobnosti.

Šifra proizvoda: 24818 Kategorije: , , Oznake: , , ,

Opis

Posle 30 godina iskustva na području inženjeringa tkiva uspeli smo dokazati nezamenljivu ulogu nekih proteina pri rekonstrukciji kože u laboratorijama. Laboratorije Vichy su stvorile tehnologiju rekonstrukcije tkiva koja podstiče faktore rasta i rekonstruiše slojeve kože u 10 dana.

Delovanje:
Ta inovacija zasniva se na kombinaciji jedinstvenih aktivnih sastojaka: protein Proteic Gf koji podstiče delovanje faktora rasta i neophodan je pri strukturisanoj rekonstrukciji kože te Pro-Xylane koji jača potporna tkiva gde se nakupljaju faktori rasta. Neovadiol GF je prva nega koja dokazano deluje na 3 ključna područja ženskog lica u menopauzi. Rezultati: istaknute jagodice, preoblikovan oval lica i glatkiji vrat.
Obogaćena je i aktivnim sastojkom Phytodoline, mikro-stimulativnim biljnim ekstraktom, koji smanjuje i podbulost kože i zateže linije Vašeg lica.
Koža izgleda odmornije već posle prvog jutra.