fbpx

PHYSIOMER BABY SPREJ 115ML

Brands:PHYSIOMER

1.381,17 рсд

Physiomer Baby sprej je prilagođen za čišćenje osetljivih nosića kod beba i male dece. Namenjen je za svakodnevnu higijenu i u slučaju prehlade.Za dnevnu higijenu. Pročišćava zapušen nos kod beba i omogućava ponovno uspostavljanje disanja na nos.

Opis

Delovanje:
Physiomer Baby sprej svojim mikro-raspršivanjem nežno čisti osetljive nosiće beba i male dece od naslaga sluzi koje otežavaju normalno disanje. Njegov mekani vrh sa sigurnosnim graničnikom je specijalno prilagođen osetljivim nosićima da bi se izbegao rizik od povreda i da bi čišćenje nosa bilo nežnije i više prilagođeno deci.

Sastav:

  •  Prirodan, sterilan, izotoničan rastvor prečišćene morske vode
  •  Izotonična koncentracija mineralnih soli i oligoelemenata je ekvivalnetna koncentraciji od 9 g/l natrijum hlorida koja se nalazi u ljudskom organizmu
  •  Bez konzervansa ili hemijskih aditiva

Način primene:
Postaviti bebu da legne na leđa sa glavom okrenutom na stranu.Nežno postaviti mlaznicu u jednu nozdrvu i pritisnuti bočicu čime oslobađate rastvor.Nakon par sekundi, rastvor obično iscuri kroz drugu nozdrvu, što je znak da je čišćenje uspešno.Ponoviti isti postupak i sa drugom nozdrvom.Podići bebu, uzeti je u naručje, i obrisati nosić čistom maramicom.Mlaznicu isprati vrućom vodom posle svake upotrebe.

  • Svakodnevna upotreba 1-2 puta na dan, za čišćenje nosa.
  • U slučaju prehlade koristiti više puta na dan.

Pakovanje: 115ml